De beurzen Verbindingsweek en Contacta


We staan op de VERBINDINGsbeurs in Gorinchem en zijn er klaar voor! De beursstand staat er weer spik en span bij.

De titel sprak ons wel aan: VERBINDINGSWEEK een speciaal gedeelte op de METAVAK. Wij zijn immers van de verbinding! Verbinding met het hoofd, het hart en de buik. Essentieel om resultaatgericht samen te werken.

Hier op de beursvloer staan vooral specialisten voor de metaalbranche. Daar hebben we wel wat mee, dat is een van onze doelgroepen. En in onze zone vooral bedrijven die gespecialiseerd zijn op verbindingstechnieken zoals lassen en lijmen. Daar ligt ook onze expertise, resultaatgericht samenwerken. Goede verbindingen tussen mensen maken het verschil.

Even nog de pitch oefenen:
Wij werken met name voor het professionele MKB en afdelingen van grotere organisaties.
We helpen ze om resultaatgericht samen te werken, zodat ze plezieriger, sneller en succesvoller hun teamresultaten halen.

We geven deze week trouwens wat weg! Bezoekers die bij ons op de stand komen en met ons in verbinding willen komen, mogen gratis een persoonlijke stijl indicator invullen. Het uitgewerkte rapport wordt dan persoonlijk toegelicht in een afspraak op kantoor bij die relatie.

Dat aanbod geldt volgende week trouwens ook: dan staan we op de Contacta in Goes.

Ben je beide keren verhinderd maar maak je graag van dit aanbod gebruik? Neem dan gerust telefonisch contact met me op of met een van de andere Mindconnectors.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *