Intervisie voor ondernemers


We zijn gespecialiseerd in intervisie bijeenkomsten voor ondernemers en managers. Dat doen we  met ondernemers door het gehele land. Mail naar Paul van Kampen of bel hem +(31)6 4619 8575 u er meer van wil weten.

We hebben ‘specials’ voor deelnemers aan de Congruentiemanager Training Executive en VNO/NCW.

 

VNO/NCW

Sinds 2014 begeleiden we samen met VNO/NCW Brabant Zeeland en VKW Limburg in België intervisiebijeenkomsten voor ondernemers.

Met de intervisiegroep gaan we om de maand bij een deelnemer op bezoek en bespreken die middag de dilemma’s van de gastheer of gastvrouw en geven tips en adviezen waar hij/zij mee verder kan. De dilemma’s kunnen gaan over strategische keuzes voor uw organisatie of over uw persoonlijk leiderschap.

In een groep zit slechts één deelnemer uit één bedrijf en per branche ook maar één deelnemer. Dit draagt bij aan vertrouwen om volledige open te kunnen zijn en daarmee voor de deelnemer om het meeste uit de bijeenkomst te halen. Nog interessanter is dat de groepen zowel Belgische als Nederlandse deelnemers heeft. De groepsgrootte is 7 personen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst interviewt de begeleider van Delphi Mindconnection de gastheer/gastvrouw om de dilemma’s te achterhalen. Het verslag hiervan wordt voor de bijeenkomst aan alle andere deelnemers gestuurd zodat die zich goed kunnen voorbereiden. Op deze manier leert iedereen van elkaar. Mocht het thema aanleiding zijn een specialist uit te nodigen die meer inhoudelijke verdieping kan geven, dan organiseren we dat via onze netwerken.

 

We hebben in de afgelopen jaren al diverse groepen begeleid.  In onderstaande filmpjes hoor je de reacties van diverse deelnemers.

 

Aanmelden en meer informatie:

Leden van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen bellen met Rob Bogman: +(31)13-2050000

Leden van VKW Limburg kunnen bellen met Raf Sluismans: +(32)11-249411

Bent u geen lid en toch geïnteresseerd in intervisie bijeenkomsten, dan kunt u contact opnemen met Paul van Kampen van Delphi Mindconnection: +(31)6 4619 8575