Hoe word ik Mindconnected?


De gewenste Mindset van de Manager is dezelfde als

die van de professional of medewerker

 

 

Hoe herken je Mindconnected mensen?

Mindconnected mensen hebben zich de onderstaande eigenschappen eigen gemaakt en zijn daar nog steeds mee bezig. Op welke manier dan ook. Lees dit niet te snel. Laat punt voor punt op je inwerken en omarm daarna het geheel.

Het is een proces, vergelijkbaar met de weg naar integriteit.

 

1. Je bent altijd te vertrouwen
Dit betekent twee dingen: a. je komt je afspraken na en zegt nee als je iets niet gaat doen. Kortom, iedereen weet wat hij aan je heeft. b. Je laat nooit iemand in de steek.

 

2. Je bent altijd doelgericht
Dit betekent dat je niks doet zonder dat het gemeenschappelijke doel dichterbij komt.

 

3. Je zorgt dat je competent blijft
Je ziet dit als je eigen verantwoordelijkheid.

 

4. Je luistert
Naar anderen, naar de markt en naar niet te vergeten naar jezelf. Je stemt de wensen van de omgeving en jouw passie op elkaar af.

 

5. Je maakt anderen beter
Door te helpen, te coachen, te leren.

 

6. Je ontwikkelt je ego
Door risico te nemen en uit je confortzone te stappen ontwikkel je als mens; je wordt steeds inclusiever, integerder, zorgzamer en je moreel besef komt op een steeds hoger niveau. Dit zorgt ervoor dat de vorige 5 punten je steeds beter afgaan.

 

en 7. je gaat met de dilemma’s om die bovenstaande met zich meebrengt…

 

Delphi Mindconnection is specialist op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken. We sturen je deze nieuwsbrief om je van relevante informatie te voorzien. Mocht je een specifieke vraag hebben, stel die gerust. Wij zijn zeer geïnteresseerd wat er leeft en en de uitdagingen waar jij dagelijks mee worstelt.
Onze toegevoegde waarde zit namelijk in het begeleiden van managers, teams en professionals op cruciale momenten. De momenten dat het even nodig is een buitenstaander erbij te halen. Iemand die je helpt bij je verdere ontwikkeling of snel een barrière weg kan nemen en je verder helpt.

Mocht je in een dergelijke fase verkeren, als team, als professional of als leider, ga dan met ons in gesprek! We overleggen eerst telefonisch en als het nodig is maken we een vrijblijvende afspraak.

 

Terug naar de Resultaatgericht Samenwerken Kennisbank