Seline Huisman stelt zich voor


 

Seline Huisman

Seline Huisman

Hallo. Ik ben Seline Huisman en ik ben partner geworden bij Delphi Mindconnection. Je zult daarom mijn naam vanaf nu vaker tegenkomen tijdens trainingen, op LinkedIn en in de nieuwsbrief.

Toen ik in contact kwam met de partners van Delphi Mindconnection, wist ik meteen dat dit een bijzondere ontmoeting was. Delphi Mindconnection brengt onder andere (management)trainingen waarin niet alleen theorie, praktijkvoorbeelden en modellen aan bod komen. Er wordt vooral verdieping gebracht door de link te maken naar de mens. De mens met al haar aspecten zoals bijvoorbeeld ego en ontwikkelde patronen in denken en gedrag. Het gaat voorbij het aanleren van trucjes. En dat is wat mij in het bijzonder aanspreekt.

 

Intuïtief persoonlijk leiderschap

In de training Congruentiemanager 2.0 ontmoet ik mensen die op reis gaan naar het gebied achter het ego. Het gebied waar je intuïtie en je wijsheid zit. Het is een zeer bijzondere reis waarbij ik mijn expertise als analytisch- en mindfulness-coach en mijn eigen ervaringen op dit gebied inzet in dienst van de deelnemers. Ik vind het elke keer weer boeiend om te zien welke ontwikkeling de deelnemers doormaken en ben dankbaar dit te mogen doen.

Stress

Als stress- en emotiemanagementcoach en trainer ontmoet ik mensen die vastzitten in hun gedachten en patronen en veel last ervaren van stress. Ze handelen op basis van aangeleerd gedrag en hanteren ‘trucjes als overlevingsstrategie’. Ze maken te weinig connectie met de mensen in hun omgeving en maken nauwelijks gebruik van de onschatbare waarde van wat ze intuïtief weten.

 

Het onderwerp stress boeit mij al een aantal jaren. Mede ook omdat ik zelf ervaren heb wat stress met je kan doen.

Ik vind het bijzonder interessant te weten welke fysiologische processen er actief zijn wanneer wij stress ervaren. Ik vind het nog veel interessanter te weten en te ervaren hoe we zelf invloed op deze processen hebben, zodat we geen slachtoffer hoeven te zijn van stress.

Integendeel, we kunnen stress juist gebruiken als een belangrijk signaal van ons intelligente lichaam dat ons iets duidelijk wil maken. We kunnen stress dus gebruiken om scherper, slimmer, intuïtiever, authentieker te worden en echt in verbinding te zijn met onze omgeving.

 

Sterker tegen Stress

De kennis en ervaring die ik afgelopen jaren hierin heb opgedaan voeg ik toe aan Delphi Mindconnection met onder andere de training Sterker tegen Stress.

 

Wil je op alle fronten (professioneel, mentaal en fysiek) de beste versie van jezelf zijn? Je ratio kunnen verbinden met je intuïtie? Ook in situaties waarin je onder druk staat? Dan kijk ik er naar uit je te zien in de training.

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de yogamat, met mijn neus in de boeken of in de keuken.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

 

Seline Huisman