Congruentie Upgrade


Congruentie upgrade voor gecertificeerde Congruentiemanagers

Gecertificeerde Congruentiemanagers weten het natuurlijk: “Alles verandert continu en daar speel je effectief op in. Het zijn niet de sterksten die overleven, maar vooral diegenen die zich het beste aanpassen! Terecht stelde coaches van nieuwe cursisten dat de cursusmap van Delphi niet in dezelfde snelheid mee veranderde… Cursisten van het afgelopen jaar weten inmiddels wel beter. In de nieuwe online leeromgeving vind je heel veel nieuwe informatie, video’s, quizzen, reflectie oefeningen, etc.

Die leeromgeving stellen we vanaf nu ook beschikbaar voor oud-cursisten in een aantrekkelijke jaarabonnementsvorm.

Dat komt mooi uit, want zo kun je zelf tegen zeer geringe kosten, online de upgrade van jouw training in je eigentijd doorleven in een vol kalenderjaar.
Zo onderhoud je jouw ontwikkeling en blijf je weer volledig up-to-date door de in het verleden gevolgde training te herhalen en te verdiepen.

Ook bestaat dan de mogelijkheid om een aantal keren in te schrijven voor online trainingen van 1½ uur. Als je die wil boeken, dan is er de keuze uit 2 momenten: de laatste maandagmiddag  15.30-17.00 uur of laatste dinsdagavond 19.00-20.30 uur van de maand. Per verdiepende online sessie kunnen maximaal 12 mensen inschrijven. Dat creëert voldoende interactie en dan kun je echt je vragen kwijt!

We hebben 3 abonnementsvormen:

  • € 125 volledig zelfstandig online (meerprijs per zoomsessie € 35)
  • € 195 online jaartraject met 3 zoomsessies naar keuze;
  • € 395 online jaartraject met het recht op deelname aan alle 12 zoomsessies.

Interesse? ‘Try before you buy’, Paul Driesen laat je de mogelijkheden graag zien en ervaren in een 1 op1 Webinar in ZOOM of TEAMS. Mail pd@delphimindconnection.nl als je meer wil weten.