Persoonlijke ontwikkeling


Voor jouw persoonlijke ontwikkeling bieden we een aantal zeer effectieve open trainingen. Persoonlijke ontwikkeling vindt in onze trainingen altijd plaats binnen de zakelijke context en vanuit onze filosofie van Mindconnection.

Alternatieve tekst

Congruentiemanager

Dit is een leiderschapsreis voor leidinggevenden en mensen in een coördinerende functie, die vanuit Mindconnection met hun omgeving om willen gaan. Vanuit deze verbondenheid creëer je een positieve resultaatgerichte cultuur. Hierdoor krijg je aantoonbaar meer voor elkaar.


Bewuster Leiderschap

Het effect van ego op de werkplek wordt steeds duidelijker. Van de leider wordt gevraagd hier effectief meer om te kunnen gaan. Daarvoor is nodig de structuur en werking van het ego te leren kennen. Hiermee gaat de leider ‘het drama op de werkplek’ doorzien en managen.


Congruent Leidinggeven

Voor leidinggevenden en coördinatoren van het middenkader die vanuit vakmanschap in een leidinggevende functie zijn gekomen. Hoe krijg ik het werk gedaan en heb ik positieve invloed op mijn medewerker, mijn collega, mijn leidinggevende manager én mijn klant? De sleutel zit vaak in het effectief omgaan met mensen. Dat wordt door de meeste middelmanagers als lastig ervaren. Je wilt het goed doen, maar je medewerker of je baas is ontevreden en zelf heb je het gevoel tussen twee vuren te zitten.


Coaching voor Verticale Ontwikkeling

Coaching is zeer effectieve manier om aan een belangrijk thema te werken. Denk aan perfectionisme, stress, als het druk is in je hoofd, emotionele reacties of als je gewoon je innerlijke wereld wil doorzien.


De Kern van Samenwerken1280px-Bundesrat_der_Schweiz_2008_Teil_1

De kracht van een team zit in de verschillen. Deze training is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen, hoe je op een positieve manier een resultaatgericht team bouwt. Samenwerken is geen vaardigheid. Het is een mind-set, waarmee je gemakkelijker de gemeenschappelijke doelen bereikt en elke afleiding daarvan ook als een afleiding ziet. Jouw teamresultaat wordt sneller, gemakkelijker en in een betere sfeer behaald.


Congruentiemanager 2.0 (Intuïtief Leiderschap)IMG_0001

Dit is een leertraject voor professionals, die meer vanuit intuïtie willen handelen, die hun rationele repertoire willen uitbreiden met een versterkt innerlijk kompas. Dit doe je vooral door het ego uit de driver’s seat te halen en vanuit een ander deel van jezelf te gaan acteren. Je maakt betere keuzes voor jezelf en je team, ook in ‘mistige’ situaties.

Jouw Persoonlijke StijlIMG_2290

Voor iedereen die flexibeler wil zijn in gedragsstijl en daardoor meer voor elkaar wil krijgen. Je krijgt inzichten en tools om met anderen om te gaan. Veel weerstand komt voort uit botsende gedragsstijlen en dat hoeft niet. Je leert de geheimen van het herkennen en beïnvloeden van gedrag. Dat maakt het gemakkelijker om verbindingen te maken.


AAEAAQAAAAAAAAX5AAAAJGEyZTU1OTlhLWI1MDYtNGRiMy1iODhmLWFjNmIyNTE3MGU5ZASterker tegen Stress

Dit is een unieke korte training, waarin je in 6 weken leert, om op een juiste manier om te gaan met stress. De methode is gebaseerd op biofeedback. Je ziet dus meteen de resultaten van je ontwikkeling. Het helpt je, om je energie beter te benutten in werk én privé.


Marktconnectie door Mindconnection (individueel)pistool

Voor professionals die meer uit commerciële situaties willen halen. Effectieve acquisitie anno Vandaag: het eerste contact is vaak bepalend voor het vervolgsucces. En als verkoper, adviseur, projectleider, relatiemanager of servicecoördinator weet je door Het Spel van Invloed, meer uit dat commerciële contact te halen: prettiger, gerichter, effectiever en duurzamer gericht op lange termijn relaties!


Intervisie voor ondernemers

We verzorgen intervisie bijeenkomsten tussen ondernemers die eens in de keuken bij een andere ondernemer willen kijken en hun dilemma’s willen bespreken met gelijkgestemden. Sinds enkele jaren zijn we partner bij VNO/NCW op dit gebied.