Persoonlijke ontwikkeling


Voor jouw persoonlijke ontwikkeling bieden we een aantal zeer effectieve open trainingen. Persoonlijke ontwikkeling vindt in onze trainingen altijd plaats binnen de zakelijke context en vanuit onze filosofie van Mindconnection.

Alternatieve tekst

Congruentiemanager

Dit is een leiderschapsreis voor leidinggevenden en mensen in een coördinerende functie, die vanuit Mindconnection met hun omgeving om willen gaan. Vanuit deze verbondenheid creëer je een positieve resultaatgerichte cultuur. Hierdoor krijg je aantoonbaar meer voor elkaar.

 

Congruent Leidinggeven

Voor leidinggevenden en coördinatoren van het middenkader die vanuit vakmanschap in een leidinggevende functie zijn gekomen. Hoe krijg ik het werk gedaan en heb ik positieve invloed op mijn medewerker, mijn collega, mijn leidinggevende manager én mijn klant? De sleutel zit vaak in het effectief omgaan met mensen. Dat wordt door de meeste middelmanagers als lastig ervaren. Je wilt het goed doen, maar je medewerker of je baas is ontevreden en zelf heb je het gevoel tussen twee vuren te zitten.

Inzicht in Conditionering

Dit is een verdiepend traject voor Congruentiemanagers (of mensen die ook dat niveau hebben). Een kort en logisch vervolg om te ontdekken waar conditionering in jouzelf als leider zit. Maar ook inzicht in ‘het drama op de werkvloer’, de conditonering van je team en jullie (reactie op) de omgeving. We sluiten aan op de aspecten van de Congruentiemanager. Dit Inzicht in Conditionering levert je een schat aan informatie op, om processen en situaties te doorgronden. Ook ontdek je hierin oplossingsrichtingen, om het werken in je team effectiever, plezieriger en bewuster vorm te geven. 


Jouw Persoonlijke Stijl

Voor iedereen die flexibeler wil zijn in gedragsstijl en daardoor meer voor elkaar wil krijgen. Je krijgt inzichten en tools om met anderen om te gaan. Veel weerstand komt voort uit botsende gedragsstijlen en dat hoeft niet. Je leert de geheimen van het herkennen en beïnvloeden van gedrag. Dat maakt het gemakkelijker om verbindingen te maken.

 

    Bewuster Leiderschap

Het effect van ego op de werkplek wordt steeds duidelijker. Van de leider wordt gevraagd hier effectief meer om te kunnen gaan. Daarvoor is nodig de structuur en werking van het ego te leren kennen. Hiermee gaat de leider ‘het drama op de werkplek’ doorzien en managen.

 

  De Kern van Samenwerken

De kracht van een team zit in de verschillen. Deze training is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen, hoe je op een positieve manier een resultaatgericht team bouwt. Samenwerken is geen vaardigheid. Het is een mind-set, waarmee je gemakkelijker de gemeenschappelijke doelen bereikt en elke afleiding daarvan ook als een afleiding ziet. Jouw teamresultaat wordt sneller, gemakkelijker en in een betere sfeer behaald.

 

  Coaching voor Verticale Ontwikkeling

Coaching is zeer effectieve manier om aan een belangrijk thema te werken. Denk aan perfectionisme, stress, als het druk is in je hoofd, emotionele reacties of als je gewoon je innerlijke wereld wil doorzien.

 

 

Sterker tegen stress

Ben je gespannen, slaap je wat minder goed de laatste tijd, is het druk in je hoofd? Kijk dan eens naar onze aanpak. Sterker tegen Stress is een verzameling van methodes die we de afgelopen decennia hebben geleerd en toegepast. Ga met ons in gesprek om te kijken of het jou kan helpen. 

 

Intervisie voor ondernemers

We verzorgen intervisie bijeenkomsten tussen ondernemers die eens in de keuken bij een andere ondernemer willen kijken en hun dilemma’s willen bespreken met gelijkgestemden.