Congruentiemanager


Managementtraining

managementopleiding in actie

Kies voor een ‘Life Changing’ Management Opleiding!

Word ook Congruentiemanager

Wil je meer impact? Heb je moeite je mensen gemotiveerd te houden? Heb je het gevoel dat je het niet onder controle hebt? Heb je nu nog te weinig bagage? Bereik je de gestelde doelen niet? Heb je moeite met emotionele situaties?  Wil je meer luisteren of juist meer leiden? Of wil je gewoon verder ontwikkelen als leidinggevende? Dan ben je hier op de goede plek! Met de Congruentiemanager training los jij dit probleem zeer waarschijnlijk snel op.

De afgelopen jaren hebben we een zeer effectieve aanpak ontwikkeld die inmiddels heeft geleid tot meer dan 1500 tevreden Congruentiemanagers!!

 

Waarom deze management opleiding?

we sturen de brochure direct naar je mailadres

Jouw effectiviteit als leidinggevende wordt door dit traject enorm versterkt. De Congruentiemanager training leert je:

 • meer impact te krijgen op je omgeving;
 • op een duurzame manier veranderingen door te voeren;
 • authentiek en geloofwaardig te blijven;
 • zaken voor elkaar te krijgen met je team;
 • je communicatiestijl persoonlijk te houden;
 • effectief om te gaan met kritische medewerkers;
 • resultaatgericht te worden en te blijven;
 • duidelijk met emoties om te gaan;
 • flexibel te zijn in een veranderende omgeving;
 • mensen te leiden onder druk;
 • jouw doelstellingen te bereiken.

Kijk en luister naar enkele deelnemers, die in onderstaande video vertellen, wat de deelname aan de Congruentiemanager leiderschapsreis voor hen heeft betekend:

 

……………………………..

 

Voor wie?

Deze opleiding is voor alle leidinggevenden en professionals die (regelmatig) in een coördinerende of leidinggevende positie zitten. Hiërarchisch of niet hiërarchisch. Er is een speciale versie van deze training voor directeuren en bedrijfsleiders.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

De onderwerpen zijn gebaseerd op specifieke vaardigheden en mindsets, die voor elke manager, professional en leidinggevende essentieel zijn. Denk aan delegeren, communicatie, teamontwikkeling, verandermanagement etc. In de brochure worden deze genoemd. Het zijn niet de onderwerpen die deze training zeer effectief (Life Changing) maken. Wat dan wel?

 

Download de brochure voor data, prijzen en onderwerpen direct in je mailbox

 

Wat maakt deze management training ‘Life Changing’?

Dat is de combinatie van deze acht punten:

congruentiemanager: het congruentiemodel

Het Congruentiemodel

 

1. Congruentie en Mindconnection:

Dit is onze filosofie van resultaatgericht samenwerken. Het zorgt voor verbinding met jezelf en je omgeving door toepassing van Mindconnection. Dit creëert een positieve resultaatgerichte werksfeer. Authenticiteit en zelfkennis zijn belangrijke pijlers. Bewustwording helpt om flexibel en effectief in te kunnen spelen op de veranderende omgeving. Dat geldt ook voor de zakelijke context: goede bedrijfsdoelen, heldere strategie, passende bedrijfscultuur en de juiste hulpmiddelen maken dat jouw bedrijf positieve prestaties kan leveren. Een Congruentiemanager is altijd op zoek naar de juiste balans.

Congruentiemanager, de structuur

2. De structuur van de training:

De training bestaat uit 12 maandelijkse bijeenkomsten van 5 uur.  Je traint dus een halve dag per maand. Dat doen we op diverse plaatsen in Nederland. Dit geeft een enorme flexibiliteit. Als je echt niet kunt op de ingeplande dag, kun je de training inhalen in dezelfde maand op een andere locatie. Bovendien kun je elke maand starten met deze training waardoor er steeds mensen ‘afzwaaien’ uit de groep en er nieuwe mensen bijkomen. Zodoende leer je maximaal van anderen en leren de nieuwkomers maximaal van jou.

Voorkeurgedrag v2

3. Action Learning en reflectie:

Action Learning en reflectie zijn belangrijke onderdelen die het leerproces super efficiënt en effectief maken. We werken met persoonlijke leerdoelen, actieplannen, reflectieverslagen, een interne coach en feedback. Alles is gericht op de dagelijkse praktijk.

4. Survey instrumenten:

Bij 5 modules wordt gebruik gemaakt van Survey instrumenten. Dit zijn online-rapporten die het inzicht in jezelf enorm vergroten.

5. De leeromgeving:

De online leeromgeving geeft verdieping en ondersteunt je leerproces. In je leeromgeving vindt je de planning, interessante artikelen, onze presentaties en downloads en nog veel meer. Hierin geeft de trainer ook feedback op je verslagen en je ontwikkeling.

6. De trainers:

De trainers hebben zelf managementervaring op topniveau, zodat ze de vertaalslag naar jouw situatie kunnen maken. Ze kennen jouw situatie als geen ander. Hier vind je meer informatie.

7. Focus op mindset:

Door al het bovenstaande ontstaat zoveel inzicht dat je kijk op de wereld, op je medewerkers en op je rol zal veranderen. Dat is wat we bedoelen met ‘Life Changing’. Je zult veel gemakkelijker met moeilijke situaties omgaan en daardoor veel effectiever zijn.

8. Intervisie:

Er is alle ruimte je dilemma’s en uitdagingen aan de groep voor te leggen. Hierdoor leer je enorm veel van anderen. Enerzijds door de denkkracht en ervaring van de anderen en de trainers te gebruiken, anderzijds van de cases die andere deelnemers inbrengen.

 


Hoe nu verder?

Nog even de voordelen op een rijtje: Wil je een (deel) van onderstaande leerdoelen realiseren? Wil je beter in staat zijn

 • meer impact te hebben op je omgeving;
 • op een duurzame manier veranderingen door te voeren;
 • authentiek en geloofwaardig te blijven;
 • zaken voor elkaar te krijgen met je team;
 • je communicatiestijl persoonlijk te houden;
 • effectief om te gaan met kritische medewerkers;
 • resultaatgericht te worden en te blijven;
 • duidelijk met emoties om te gaan;
 • flexibel te zijn in een veranderende omgeving;
 • mensen te leiden onder druk;
 • jouw doelstellingen te bereiken.

Neem dan de volgende stap. Onderzoek of dit de managementopleiding is voor jou.

 


Wat kun je doen om verder te onderzoeken of dit de beste managementopleiding is voor jou en wat het je gaat leveren?

 

 

1. Download dan in ieder geval de brochure direct in je mailbox als je die nog niet hebt:

Schermafbeelding 2015-12-30 om 13.29.45

Download de brochure voor data, prijzen en de onderwerpen direct in je mailbox

 

Voordat je inschrijft voor deze training doen we altijd eerst een intakegesprek of kennismakingstraining, zodat we zeker zijn dat je jouw (leer)doelen kunnen realiseren. Ben je serieus op zoek naar een zeer effectieve training op het gebied van leidinggeven? Download dan zeker de brochure of kies een van de volgende 3 acties:

 


2. Ga in gesprek met een van de Mindconnectors

contactbutton


3. Schrijf meteen in voor de kennismakingstraining: Try before you buy!

Wil je deze training meteen beoordelen, eventueel met meerdere mensen van jouw bedrijf? Dan zijn wij bereid om in jouw organisatie een kennismakingstraining van ca. 2 uur te doen. Op onze kosten. Op deze manier ervaar je maximaal wat de Congruentiemanager leiderschapsreis voor jou of je managementteam kan betekenen. Op basis hiervan neem je dan het besluit al dan niet in te schrijven.

InschrijvenKennismakingstraining


4. Blijf per e-mail op de hoogte van ontwikkelingen, mogelijkheden en achtergronden. Specifiek over de training Congruentiemanager.