Incompany Trainingen


Schermafbeelding 2016-01-20 om 07.32.02

Met incompany trainingen jouw

strategische keuzes helpen implementeren

In de afgelopen jaren hebben we veel in company trainingen ontwikkeld en ingezet bij onze relaties. We leveren altijd maatwerk, gericht op specifieke wensen en organisatiecultuur. Vaak worden ze uitgevoerd in het kader van de strategische keuzes van onze relaties. Zeker als mensen beïnvloed moeten worden op mindset niveau. Wij zijn in staat snel deze vertaalslag te maken en jouw mensen te helpen de slag te maken.

 

Welke trainingen doen we?

 

Leiderschapsreizen op mbo en hbo(+) niveauHet concretiseren en uitrollen van de visieWorkshops gericht op het implementeren van strategische keuzes
Samenwerken binnen en tussen teamsSterker tegen StressPersoonlijke stijl en invloed
Integriteit en duurzaamheidMindfulnessZakelijke Intuïtie
ConflicthanteringOnderhandelenBesluitvorming
Functionerings- en voortgangsgesprekkenEGO ont-wikkelingIntervisie
TijdmanagementCreativiteitPresenteren
VerandermanagementCommunicatieFeedback op functioneren
Luisteren op 4 niveausKlantgerichtheidTeamontwikkeling

Wat zeggen onze klanten?

……………………………..

 

Wat maakt deze trainingen effectief?

1. Maatwerk:

We starten elk traject met een inventarisatie van wensen, meningen en ervaringen. Dat geeft de ingrediënten en voorwaarden voor het traject. Een goede start, waarbij iedereen aan boord is, is het halve werk!

2. Draagvlak:
De resultaten van de inventarisatie alsmede het voorgestelde programma worden met de deelnemers en de beslissers besproken. Nu wordt het GO/NO-GO besluit en individueel commitment gevraagd voor de doelstellingen en de aanpak. Die moeten glashelder zijn.

 

Nieuwe logo's

een greep uit onze 300+ klanten

3. Gebruik van Delphi Survey:
Met deze web based vragenlijsten komen we snel to the point. We zetten dit in op organisatie-, team- en individueel niveau om de efficiency te verhogen.

4. We geven niet op:
We schromen niet onze aanpak te veranderen als dat nodig is om jouw doelen te realiseren. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg. We zullen altijd benoemen wat er nodig is. Deze houding brengen we ook over op jouw mensen.

 

 

5. Praktisch, action-learning:
Het gaat om het functioneren van het team in de praktijk. We vragen alle deelnemers korte reflectieverslagen te schrijven en die met elkaar te delen. Dit bevordert de openheid en stimuleert het leerproces.

Goof van Kalmthout

6. De trainers:
Alle trainers hebben de ervaring van het werken in teams en het besturen van organisaties. Van daaruit sluiten ze aan bij de uitdagingen van jouw mensen en jouw organisatie.

 

 

 

Wil je ook doelgerichte trainingen met effect?

 

Ga dan in gesprek met één van onze Mindconnectors:

contactbutton

wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.