‘Help, ik ga vloggen!’ Ik heb een besluit genomen, maar nu…Ik heb in het nieuwe jaar een besluit genomen: ik ga vloggen!
Geen goede voornemens, maar een besluit. Maar ja, deze video had ik ook kunnen noemen: Help, ik ga vloggen. Want ik ben als niet onverdienstelijk video amateur, gewend om juist aan de andere kant van de camera te staan. De techniek is geen probleem, een mooi videootje maken ook niet, maar aan deze kant van de camera een geïnteresseerde vlog samen stellen, dat is toch een heel ander verhaal.

Mijn naam is Paul Driesen van Delphi Mindconnection en samen met mijn collega’s zijn we expert op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken.
De naam Delphi komt uit de Griekse mythologie en op de Griekse tempel stond ‘ken u zelve’. Dat is ook een van mijn doelstellingen met deze vlogs: ik hoop aan de hand van korte tips je een soort zelf-spiegel voor te houden, zodat je meer van jezelf en van je collega’s leert kennen.
Tweede deel van onze naam: Mindconnection duidt op verbondenheid. Verbondenheid met de geest, met de mind, maar ook verbondeheid met het hart en met de buik. Mensen hebben verschillende leerstijlen, daarover natuurlijk meer in een van mijn volgende vlogs.
Er zijn mensen die hele boeken lezen, maar er zijn ook mensen net zoals jij, die liever een korte video kijken. Nou, mijn belofte is: dat ik iedere week 1 korte video oplaad, met een aantal tips die je kunnen verrijken. Het filmpje duur dan ongeveer 1½ minuut, maximaal 2 minuten, waarna je kunt doorklikken op de inhoud, of een mooie verwijzing krijgt.
Ben je nu al geïnteresseerd in mijn volgende vlog? Vergeet dan niet hierbeneden te abonneren. Denk je: ik wacht toch liever de volgende echte tip af. Kijk dan volgende week weer. Denk je nu al van: nou ik weet niet of ik dat ga doen. Je weet niet wat je mist. Ik trouwens ook nog niet! Dus ik ben net zo benieuwd als jij! Kijk je volgende week weer?