Hoera, steeds minder managers in Nederland!


Fantastisch nieuws in de krant: er zijn steeds minder managers in Nederland!

Wellicht klinkt dat wat vreemd vanuit mijn mond. Mijn naam is Paul Driesen van Delphi Mindconnection. We geven onder andere  ‘life changing’ management trainingen.

Gelukkig beseffen we steeds meer dat het ouderwetse Tayloriaanse management niet meer van deze tijd is. Autocratische leiders met organisaties vol met controlerende managers zijn echt van de vorige eeuw. Zelfs het authentieke leiderschap raakt op zijn retour.

Nu gaat het vooral om dienstbaar leiderschap in teams met meewerkende teamleiders, die er voor zorgen dat teamleden kunnen excelleren.

Toch is er geen sjabloon van de goede leider of manager. Het ligt aan de situatie. Wat is er nodig? Daarom noemen we onze training al ruim 10 jaar een leiderschapsreis! Een tocht vol ontdekkingen.

Een belangrijke vraag daarbij is wat jij toevoegt aan het team. Welke bijdrage lever je aan de organisatie? Wat hebben jouw teamleden aan jou?

In veel lijstjes zien we dat twee derde van werkend Nederland een hekel heeft aan zijn leidinggevende! Hoe zit dat met jou? Hoe kijk jij naar jezelf?

Neem hier contact op met een van de mindconnectors www.delphimindconnection.nl/contact om een leiderschapstevredenheidstest aan te vragen! En vergeet niet te abonneren of om eens te snuffelen in onze kennisbank!